SERVEIS QUE OFERIM

A Farmàcia Anna Pou oferim els següents serveis

Control pressió arterial
Oferim seguiment de la pressió arterial. L'enregistrament dels valors obtinguts ens permetran oferir-te els millors consells en funció de les teves característiques i necessitats.
Proves de Glucosa i Colesterol
Oferim diferents analítiques realitzades amb la tecnología més actual del mercat, per tal de donar resultats fiables i ajudar-vos en el seguiment d'aquest.
Sistema personalitzat de dosificació (SPD)
Et podem ajudar a organitzar la medicació en dispositius de manera personalitzada per millorar l’ adherència terapèutica, augmentant la seguretat i efectivitat dels tractaments farmacoterapèutics del pacient.
Perforació del lòbul d’orella
Posem arrecades tant a nadons com a adults. D’una manera automàtica de forma segura, higiènica i indolora. Tenim una zona d’ atenció personalitzada on es preserva la teva intimitat. Tenim gran varietat de models d’ arracades d’ ús professional per triar.
Anàlisi d’infecció d’orina
Analitzem la presència de leucòcits en sang de la orina (presents quan hi ha infecció d'orina). Podem detectar de forma ràpida y senzilla les possibles infeccions d´orina i així recomenar un tractament adequat.
Control de pes amb INBODY
Analitzador de la composició corporal per impedància bioelèctrica que permet mesurar la massa muscular, grassa i la seva distribució en el cos, també la quantitat d' aigua corporal, proteïnes, metabolisme basal, i així poder fer un diagnòstic correcte de l'obesitat i estat nutricional del pacient.
0
+
Anys experiència
0
+
Clients satisfets
0
+
Equip qualificat
Paneretes per nadons
Realitzem cistelles personalitzades per a nadons, et recomanem els productes que més s'adaptin a aquesta persona especial. Un regal personalitzat i original.
Targeta regal
Si no saps què regalar, tenim la solució. Amb la targeta regal deixa que sigui la persona a qui fas el regal, que ho decideixi. Targetes amb l'import que vulguis, per bescanviar a la Farmàcia.
Pàrquing
Tens una àmplia zona d’aparcament gratuït, just al costat de la farmàcia.
Targeta client
Per la compra de parafarmàcia acumules diners, que els pots descomptar al mateix moment de la compra.
Ir al contenido